Mijn naam is Victor. Ik ben momenteel 24 jaar oud en 4 en een half jaar geleden zat ik 13 a 14 uur per dag op mijn laptop. Mijn dag bestond uit opstaan, wat eten en gamen tot ik moe werd en naar bed ging. Ik had geen school, ik had
geen werk, ik had geen geld en elke dag ruzie met mijn ouders.

Door mijn pestverleden, suïcidale gedachten, een thuissituatie waar ik mezelf niet durfde te uiten, en het gevoel van eenzaamheid die mijn leven beheerste, raakte ik verslaafd aan games.

Dit ging niet meer, en uit volledige machteloosheid hebben mijn ouders het programma ‘Verslaafd!’ ingeschakeld voor hulp. Ik heb deze hulp aangenomen en na 10 weken intensieve behandeling in het buitenland, kwam ik als herboren uit
de kliniek. Ik had weer zin in het leven, wilde weer iets gaan doen…

Dit resulteerde in een opleiding tot Pedagogisch Medewerker MBO4. Deze opleiding heb ik binnen 3 jaar afgerond en ben daarna aan het werk gegaan. Ondertussen gaf ik hier en daar voorlichtingen aan jongeren die dit nodig hadden.

Ik merkte dat ik hier mijn kracht uit kon halen, dat hier een verborgen passie zat. Het inspireren en bewustmaken van jongeren met gebruik van mijn eigen verleden…

Dit inspireerde mij om VictorCoaching te starten, met als doel het taboe over gameverslaving aan te pakken, het bewustzijn bij jongeren te creëeren en samen met hun te werken naar een oplossing die bij hun past.